Turnaj o Pohár predsedu MFZ Košice 2014

06.12.2014 19:08

Turnaj o Pohár predsedu MFZ Košice 2014

    Presne na Mikuláša  6.12.2014 (sobota) sa uskutočnil futbalový halový turnaj o Pohár predsedu MFZ Košice v INFINITY aréne (Stará športová hala) v Košiciach, ktorého sa naše mužstvo KAC Jednota Košice kategória U14 zúčastnilo ako obhajca minuloročného prvenstva. 

    Na turnaji sa hralo v dvoch skupinách, ktorých umiestnenie sa potom premietlo do záverečného boja o medaile. Na turnaji sa hralo 1x15 min. a jednotlivé zápasy boli pre našich chlapcov o to zaujímavejšie, že si mohli zmerať sily s o rok staršími chlapcami. Napriek tomu sa so zápasmi až na určité chybičky popamsovali veľmi sľubne a zabezpečili si v konečnom dôsledku boj o celkové prvenstvo s víťazom skupiny B, a to tímom MFK Košice.

    Vo finálovom zápase to prvých 8 minút nebolo až také jednoznančné zo strany favorita a chlapci zaskočili súpera prvým gólom, čím vyhrávali 1:0. No napokon sa po viacerých chybách súper dostal na koňa a napokon zvíťazil 4:1. Napriek tomu neboli chlapci z KAC len sparingpartnerom MFK Košice a popasovali sa súperom dôstojne. Diváci tak zažili zaujímavé a bojovné stretnutie.  

 

NOMINÁCIA kategórie U14:

Hudák Matej (1), Sabol Martin (4), Macko R. (5), Sekeľský D. (6), Tomečko D. (7), Ukropec M. (8), Cenker O. (9), Šoltišík R. (12), Vaško J. (13), Sabol D. (14), Bikár F. (16), Miščík T. (17), Labuda G. (18)

 

 

Rozlosovanie do skupín 

 

Skupina „A“ Skupina „B“

1. KAC Jednota Košice

1. MFK Košice
2. Benecol Košice 2. Galaktik Košice
3. TJ FK Vyšné Opátske 3. Pyramída Košice
4. Lokomotíva Košice 4. FK Šaca

 

Zápasy KAC Jednota Košice na turnaji:  
KAC Jednota Košice - FC Lokomotíva Košice 1:0
KAC Jednota Košice - FA Benecol Košice 0:0
FK Vyšné Opátske - KAC Jednota Košice 0:1

FINÁLE

MFK KOŠICE : KAC Jednota Košice 4:1

 

Výsledné poradie

1. MFK Košice

2. KAC Jednota Košice

3. Lokomotíva Košice

4. FK Galaktik Košice

5. FK Vyšné Opátske

6. FK Pyramída Košice

7. FA Benecol Košice

8. FK Šaca

 

Fotografie z turnaja nájdeté v sekcii FOTOGALÉRIE.

 

tréner Fabian ml.