Mikulášsky turnaj KAC Jednota Košice U14 (2014)

15.12.2014 10:46

Mikulášsky turnaj KAC Jednota Košice U14

    Dňa 14. decembra 2014 (nedeľa) sa v našej hale na ZŠ Bruselská uskutočnil Mikulášsky turnaj KAC Jednota Košice v kategórií U14 (ročník narodenia 2001). Turnaja sa zúčastnilo 7 družstiev, ktorí si zmerali sily v 21 stretnutiach v systéme každý s každým. Turnaja sa zúčastnili: KAC Jednota Košice "modrí", KAC Jednota Košice "žltí", FAM Poprad, SAFI Prešov, FK MFK Rožňava, FK GALAKTIK Košice a JUNOŠPORT St. Ľubovňa. Zápasy sa niesli v bojovnom duchu, ale taktiež v duchu fair-play. Mužstvé odohrali medzi sebou kvalitné stretnutia a myslíme si, že pripravili pre divákov v nedeľu pekný športový zážitok.
    Napriek výborným zápasom a kvalitným súbojom môže byť víťaz však iba jeden, a tým sa v roku 2014 stalo družstvo JUNOŠPORT Stará Ľubovňa, ktorá bez straty bodu v turnaji siahla na zlaté medaile.
    Naši chlapci z tímu KAC Jednota Košice "modrí" skončili na 3.mieste a chlapci z tímu KAC Jednota Košice "žltí" na 7. mieste, no napriek tomu predvádzali pekné a bojovné výkony, len ako sa hovorí bez gólov niet víťaztva.     
   
        Ďakujeme všetkým zúčastneným na turnaji, za to, že sa tohto turnaja zúčastnili, a že sme mali možnosť vidieť pekný mládežnický futbal. Taktiež za celý tím KAC Jednota Košice musíme poďakovať všetkým rodičom, ktorí umožňujú svojim ratolestiam športovať a porpodujú ich v tom krásnom športe.



    Špeciálne však chceme poďakovať rodičom z KAC Jednota Košice U14, ktorí pomáhali pri hladkom priebehu turnaja a podporujú túto kategóriu KAC Jednota Košice svojou neustálou ochotou pomôcť pri akýchkoľvek aktivitách. 
 
 
 
 
Poradie na turnaji:
 
1. miesto: JUNOŠPORT Stará Ľubovňa
2. miesto: FAM Poprad
3. miesto: KAC Jednota Košice "modrí"
4. miesto: FK MFK Rožňava
5. miesto: SAFI Prešov
6. miesto: FK GALAKTIK Košice
7. miesto: KAC Jednota Košice "žltí"


Výsledky jednotlivých zápasov si môžete pozrieť tu: Mikulášsky turnaj 2014 U14 - výsledky.pdf